Onderhoud van elk apparaat
in heel België

Bij ons kun je terecht voor het jaarlijkse onderhoud van je toestel, ongeacht het merk.
Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos en in de beste omstandigheden kunt wonen, werken en ontspannen.

Meer info

Over ons

Door de volledige structuur van jouw gebouw te onderzoeken en de risico’s en te treffen maatregelen in kaart te brengen zorgt ons team ervoor dat jouw bedrijf of gebouw conform de wetgeving is op vlak van brandveiligheid. Naast deze expertise leveren en plaatsen we ook een brede waaier aan brandblusapparaten en signalisatie.

Meer info

Flexibiliteit

Als KMO hechten we belang aan een persoonlijke aanpak en een goede, betrouwbare service. Dankzij onze in-house productie en ruime voorraad kunnen we snel leveren en kort op de bal spelen.

Producten

FAQ

Als het op veiligheid aankomt, willen we 100% zeker zijn. Neem hier een kijkje om een antwoord te vinden op je vragen. Aarzel niet om ons te contacteren als je niet vindt wat je zoekt. We helpen je graag verder.

Meer info
Dimex

Onze prijzen

Bij Dimex streven we ernaar om onze klanten op de Belgische markt concurrerende prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het nemen van zakelijke beslissingen.

Certificaten

Opleidingen

Geïnteresseerd in een brand- en evacuatieopleiding? DIMEX leert je tijdens een theoretische en praktische cursus wat te doen in geval van nood.

Meer info
Dimex

Offerte-aanvraag

Voor elk project bieden we een oplossing op maat, en dit aan zeer concurrentiële prijzen. Laat ons via de contactpagina weten voor welk(e) product(en) je een prijsofferte wil. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk met de nodige info.

Vraag hier je offerte aan